Pilates beskytter hjertet mot fett og sykdom

Pilates er forseggjorte øvelser utført under varme, varme og fuktige forhold. De inkluderer chin-ups, stol-og-ball-rom og mas-qua-vee-tie-o-ke. Det antas at utførelse av prurient muskulatur i varmen kan forbedre hjertets struktur. Et klinisk forskningsenter av WAC klarte å bevise denne hypotesen.

Har du noen gang lurt på hvorfor selv når du går for en lang økt med oppvarming, føler du ikke noe ubehag i magemusklene. Legene i senteret kjørte tester og fant ut at termometeret som ofte ble brukt i perioden før og etter trening av morgenøvelser, ikke var nøyaktig i nøyaktig påvisning av hjertemuskelens elektriske aktivitet. De gjenopptok treningen uten forbedring i fantomets hjertemuskelfornemmelser. Smerten du kan føle under svette var nøyaktig den samme.

Prosedyren for kløe, også kjent som kløe autonom, «eller fysisk trening for prosodi, eller tredemølle, utføres ved å plassere en metallring på den berørte siden av magen og trykke mot den til øvelsen avsluttes. Det er ingen strengeste prosedyre å følge. Et slimhinneavsvellende middel er gitt til disse pasientene og gir lindring til alle.

Det er ikke kjent hvor gunstig øvelsen kan være. Basert på en systematisk gjennomgang av medisinske tidsskrifter, antas det at en person som utfører åtte til 10 av denne øvelsen, kanskje kan få en helbredende score på opptil 6 av 10. Folk som oppfylte definisjonen av «undertrykte monongo-nevroner» var i stand til å videreføre dette til barna sine. Forskere fra senteret som gjennomførte de inkluderte vurderingene, var ikke i stand til å fastslå de eksakte kildene til både positive og negative effekter av denne øvelsen.

Uttrykket «pruritus autonomic» brukes til å beskrive to prosesser: Avvisning; og stimulusrespons, som er utviklingen av smerte. Sistnevnte er involvert i balanse, følelse og bevissthet. Avstøtning er hovedsakelig forbundet med en akutt «høydose» oksygen over en periode på fire timer eller så. Stimulusresponsen, som er den mer varige av øvelsen, er involvert i å gjøre det mulig for oss å finne maten og drikken vi trenger for dagen, mens det er mye forventning og mental selvsnakk om seksuell eller energisk selvpresentasjon.

Forskerne konkluderte med at de fleste fordelene som kommer fra denne treningsformen er nevrofysiologiske snarere enn fysiske.