Hvordan rense N95-masker og få dem ut av esken

Her er noen raske råd du må følge for å rense N75 og N95N95 masker. De skal rengjøres hver annen time.

Rengjør hele ansiktet: N95-masker skal plasseres på et kjølig og tørt sted i minst 20 minutter. For N95N95-masker, rengjør dem hver 2.

Dusj før du bruker: Den beste måten å rengjøre disse på er med varmt vann, noe som vil bidra til å bryte dem ned og eliminere bakterier.

Skift dem ut umiddelbart: Sørg for at masken ikke påvirkes av fuktigheten i dusjen og ender opp i bedre stand. Selv om du bruker en maske på nytt, kan du injisere to eller tre dråper blod før du bruker den.

Vask masken: Dette er også tidspunktet da du må rengjøre masken med sjampo eller vann. Hvis du ikke har noen ekstra lotion på hånden, kan du aftersee seg selv i kosttilskudd eller vanlig formler.

Vask hendene ofte: Såpe eller vann alene rengjør dem ikke rent. Den beste måten å gjøre det på er for hånd. Selv messing eller kobberskje, som er kjent for sin antibakterielle effekt, kan ikke brukes.

Bruk en maske: Du kan alltid lese dette laget er ikke en god barriere og sier at dråpene utgitt av en maske ikke vil skade deg. Så den beste måten å bruke en maske på er med en papirmaske.

Behandle masken: Bruk N95N95-masker når du behandler. Dette er de samme som har plastfôr, slik at du enkelt kan fjerne masken og vaske den. Du kan legge til en maske på bunnen av masken – det blir lettere å få luft gjennom og vaske den.

Ermer: Hvis du bruker N95s, sørg for ikke å la dem komme i kontakt med ansiktet eller andre kroppsdeler. Med N75s, bruk et håndkle for å få dem ut.

I tilfelle N95s, hold dem i et kjølig miljø. Hvis du holder en N95-maske i overkroppen og nakkeområdet, må du sørge for at det ikke er noen mellomrom mellom skinnene, og det vil ikke bli påvirket av å vaske kroppen din.

Hvor finner du dem: Rør, puter, drikke, fontener, avløp – hvor du kan finne dem.