Robot som åpner butikk for muligheter

Barton og kampanjetilhengere reagerte på nyheten på en protest på lørdag som fant sted utenfor Brooklyn Navy Yard i New York Citys Lower East Side.

Oppmøtet var under nedstengninger og redusert til bare noen få personer ledet av en kvinne som har vært isolert på et militærsykehus, melder det statlige nyhetsbyrået Ynet.

Babita Maharaja (28) sier hun prøvde å kjøpe beskyttelsesklær til familie og politi under protestmarsjer – timer før lokaliteter i Rochester meldte om hundrevis av smittetilfeller.

Hennes første demonstrasjon i Brooklyn kom etter 1000 skrikende og bankende gryter og spader for at naboene skulle gå tilbake på jobb, sa Maharaja, som bor i noen av distriktets mest belastede nabolag.

Demonstranter som opponerte mot byggingen av et nytt sykehus i lokalsamfunnet på nesten én million, gikk og samlet seg ved BPW-forhandlere som delte ut handleposer og kommunale tillatelsesfotoboder med det ikoniske daggamle slagordet «BEST AID, BEST STOP». På spørsmål fra demonstranter inne i butikkbutikken om hvor lang tid det ville tatt før endringen kunne gjennomføres, svarte avisen at det ville ta måneder.

Masaharu Asano, som bidro til organiseringen av protestene sammen med sin ektemann, sa: «Det vil ta år før vi kan gå tilbake til slik det var. Barrieren vil sannsynligvis fortsette å bygge år i det minste, sier hun til Reuters.