MTHFR-RESULTATER

Funksjonell genomisk analyse er et banebrytende nytt felt som bruker din unike genetikk til å kartlegge ditt barns unike genetiske mottakelighet for ulike sykdommer. Kunnskap om hvilke genetiske «SNP-er» (Single Nucleotide Polymorphisms) barnet ditt har, kan hjelpe deg med å ta beslutninger om bruk av ulike kosttilskudd, avgiftningsegenskaper og -begrensninger og mye mer.

Selv om det har vært mye snakk om MTHFR-mutasjonen i den allmenne bevisstheten de siste årene, går testingen og disse veiene mye dypere enn bare en enkelt mutasjon. Programvaren vi bruker ) kan også lese og koble til Genovas Organic Acids Test (OAT), også kalt Organix-testen, samt resultatene fra Labrix Neurotransmitter-testen for å se hvordan genetikken faktisk manifesterer seg i barnets kropp. Det er en fascinerende tid, og den persontilpassede medisinens æra er bare i sin spede begynnelse.

Programvaren er også knyttet til spesifikke anbefalinger av kosttilskudd som er utviklet for å støtte de ulike SNP-ene i genetikkrapporten. Disse kosttilskuddene leveres av Professional Health Products.

Dr. Fliedner tar ikke lenger imot pasienter.