SANNHETEN om vaksiner!

VIRTUELL VASKINASJONSKONSULTASJON er her for deg! Beskyttelsesinstinktet er fantastisk, men det kan føre til noen problemer når det gjelder vaksinasjon og hvorvidt det er riktig for barnet ditt.

Virtuell vaksinekonsultasjon SANNHETEN om vaksiner!

  • Er du irritert over tilstanden i vaksinedebatten?
  • Er du lei av å ikke ha noen objektive fakta?
  • Ønsker du å komme forbi hysteriet og få vite sannheten?

I så fall er den virtuelle vaksinekonsultasjonen her for deg!

Når du er forelder

When you are a parent its only natural to want the very best for your child. You want them to be in the peak of health and to never have to suffer the pain and trauma of a serious illness.

That protective instinct is fantastic, but it can lead to some issues when it comes to the topic of vaccination and whether or not it is right for your child.

These issues come in the form of incredible stress and indecision; you want to do what’s best for your child, of course you do, but there is such little objective information out there it can be difficult to tell fact from hyperbole.

Vaksinedebatten har rast i årevis nå, og jo lenger den pågår, desto bedre,
Du kommer til å ønske å ha alle fakta på bordet før du tar en beslutning.

Vaksinedebatten har rast i årevis nå, og jo lenger den pågår, jo mer hysterisk blir både pro- og anti-leirene og ignorerer fakta til fordel for politisk manøvrering og åpenbar skremselstaktikk.

Dette er en svært alvorlig sak, siden det dreier seg om personlig helse, ikke bare for deg, men også for det kjæreste du har – barnet ditt. Det betyr at du vil ha alle fakta på bordet før du tar en beslutning.

Men finnes det noe sted du kan henvende deg?

Finnes det en måte å få en upartisk og faktabasert veiledning om vaksinasjon på?

Ja, det finnes! Den virtuelle vaksinekonsultasjonen!


Truth and Honesty

Den virtuelle vaksinekonsultasjonen utmerker seg ved at motivene bak den er helt enkle: å hjelpe bekymrede foreldre med å få ærlig og saklig informasjon slik at de kan ta en informert beslutning.

Styrken til Den virtuelle vaksinekonsultasjonen er at den ikke har noe med saken å gjøre!

Den virtuelle vaksinekonsultasjonen er verken for eller mot vaksiner; alt den virtuelle vaksinekonsultasjonen er opptatt av, er rene fakta. Det eneste den virtuelle vaksinekonsultasjonen er opptatt av, er rene fakta og å formidle dem til foreldre på en lettfattelig måte.

I tillegg til spørsmålet om å finne ærlig informasjon, er det et spørsmål om tid. Hvis du er forelder, betyr det at du har det travelt. Når du skal sjonglere ansvaret for barnet ditt, jobbforpliktelser og å holde huset i gang, kan det ta opp hver eneste ledige time du har.

Hvis du skulle prøve å lete etter denne informasjonen selv, ville det koste deg måneder eller år!

Mitt navn er dr. Dane Fliedner. Jeg er en holistisk, integrativ barnelege i Orange County i California. Jeg er en av grunnleggerne av Raising Sages Integrative Pediatrics. I tillegg til å være sertifisert av American Board of Pediatrics og medlem av American Academy of Pediatrics, er jeg også sertifisert av American Board of Holistic, Integrative Medicine. Jeg har også en MPH (mastergrad i folkehelse). Jeg er for tiden i ferd med å sertifisere meg hos Institute for Functional Medicine for å bli sertifisert som Functional Medicine Practitioner. Jeg har også en 500 timers yogaterapiutdanning fra India og en utdanning i barneyoga fra Los Angeles. Jeg er også Amen Method Professional i tilknytning til Amen Clinics i Costa Mesa, California.